EN
Kabeh Kategori
EN

Babagan awake dhewe

You Are Here : Home>Babagan awake dhewe

PROFIL COMPANY


Lanbao Sci & Tech Development Limited, perusahaan adhine produk serat Weihai Jingsheng karbon Co. ltd, Founded in 2008 wis wis konsentrasi khusus ing Manufaktur produk gabungan kanggo nomer sungguh saka aplikasi kayata peralatan Photographic reresik alat mesin sistem batang etc.
pengalaman salib-industri gedhe kita iku salah siji saka kawicaksanan kita tombol lan kita bisa kanggo aplikasi kawruh technical dikembangaké ing siji wilayah kanggo entuk manfaat pelanggan tengen Papan.
produk utama kita kalebu produk karbon produk serat kaca serat lan produk shaped liyane. We kudu 6 produksi-Manufaktur-baris lan akeh mesin Processing kanggo nggawe manawa efficiency. Lan uga kita wis uga dilatih buruh kanggo bisa bebarengan minangka kulawarga amba kanggo ndhukung project ketemu karo kabutuhan lan ngluwihi request dhuwur karo skill lan pengabdian.
Ngarahke ing kualitas lan layanan titik kita tombol kanggo narik kawigaten pelanggan lan netepake hubungan long-term karo wong-wong mau. Selling ora ateges mburi nanging wiwitan anyar. Sawise kita produk sing diwenehake kita bisa rapet karo customer kanggo ngumpulake informasi praktis carane tabung nindakake ing lingkungan intended sing. We Feed kawruh iki bali kanggo kita nambah pangolahan lan nggawe Rekomendasi kanggo customer kanggo desain mangsa.

PRODUCT kapasitas Macem fitur


  • nglereni Material
  • Short muter warpping
  • Long tabung muter bungkusan
  • meksa taping
  • ngruwat
  • lumahing grining
  • Cutting
  • packing
  • Mold tetep

kauntungan kita


CERTIFICATE RELATED