EN
Kabeh Kategori
EN

FAQ

You Are Here : Home>FAQ

  • Q

    Apa nggunakake A WATER-panganan Pole?

    A

    Dhuwur lan hard-kanggo-tekan lumahing umum drive washers uga-dilengkapi kanggo mbeta watara stepladder a, ngumbah alon lan incrementally, utawa liya ngorbanake kualitas kebersihan karo rerumput prasaja ora luwih saka broom push! Nanging, karo banyu-panganan Pole, sampeyan bakal tansah bisa gampang ngresiki hard-kanggo-tekan lumahing nggoleki, tanpa ngorbanake Rampung ing wong utawa kemampuan prasaja kanggo mbilas!
    Gunakake karo CR resik Water System® kanggo ngilangke sembarang panggonan banyu kiwa ing proses reresik lumahing nggoleki normal, tanpa alat tambahan kanggo garing sing lumahing diliwati.

  • Q

    Apa panganan banyu Pole?

    A

    Water panganan Pole punika van dipasang sistem filtrasi kanggo ngresiki banyu. banyu murni banget agresif ing nyerang rereget. uga, karo ora impurities, diresiki banyu godhong windows resik lan Titik free. Nalika ana ora kimia sing dipigunakaké, sistem iki kinder kanggo lingkungan lan uga godhong windows luwih resik maneh,minangka ana turahan ngiwa kanggo narik kawigaten rereget. The diresiki banyu pompa liwat cagak serat karbon dawa lan liwat sirah rerumput kang digunakake kanggo ngresiki jendhela. Nggunakake sistem iki kita bisa ngakses windows nganti 40ft lan resik windows sing ing posisi kikuk, kayata Skylights, atap conservatory, lan windows liwat ekstensi.

  • Q

    Apa Carbon Fiber ?

    A

    Carbon Fiber digawe saka lembaran tipis banget saka karbon kang bengkong bebarengan kaya tenunan lan banjur dirajut kanggo mbentuk kain serat karbon. Kain serat karbon digabungake karo resin Polymer lan nggunakake panas lan meksa ing jamur bisa mbentuk wangun padhet kang banget kuwat lan entheng.

  • Q

    Apa sing Water pakan Pole (WFP)?

    A

    cagak pakan Water miwiti metu tekan windows tingkat sing luwih dhuwur ing wilayah London supaya ana ora perlu kanggo climbing munggah ladders lan risking Laka becik ing mengkono.  Cagak nggawe nggunakake banyu khusus saring sing uga ngilangake sing perlu kanggo deterjen kanggo ditambahake, kang ing siji tegese ana ora perlu kanggo menek munggah lan samubarang kang angel mati jendhela kanggo njaluk sing kawentar dhuwur Rampung.

  • Q

    Carbon Fiber vs. Metal: Carane ora serat karbon pipe mbandhingaké bahan liyane?

    A

    Sanadyan bakal gumantung ing serat karbon bahan lan desain laminate. Beda bisa katon ing "Properties of Common Carbon Fiber laminate Designs vs. Metals "Tabel ing kita" kaca Properties of Carbon Fiber ".

  • Q

    Apa wis preg serat karbon?

    A

    Pre-impregnated (utawa prepreg) karbon diprodhuksi karo resin sampurna kanggo rasio serat. Iki menehi Laminasi konsisten lan sing paling apik Sifat-sifat struktural. Uga wis jumlah bener saka penguat ing resin ing, menehi konsisten kaping tamba. Iku wis katahan ing -18ºC nganti siap kanggo nggunakake. Ing suhu kamar iku plyable lan sawise arep liwat siklus cook prepreg ing dadi kebak nambani.

  • Q

    Apa sing keuntungan saka bahan komposit?

    A

    bobot tartamtu Low
    tenacity dhuwur lan kaku tartamtu
    koefisien banget kurang saka expansion
    inggil resistance kimia
    Ora karat
    Weather lan tahan banyu
    situs insulating apik
    kekiatan maneh
    standstill layanan Lower
    Kurang nyandhang mesin propulsi, As lan bantalan
    output sing luwih saka produksi mechanical saka aluminium utawa bagéan stainless steel
    Takeran akurasi luwih amarga koefisien expansion banget kurang

  • Q

    Apa nggunakake pipe serat karbon tinimbang macem-macem tabung?

    A

    Carbon fiber tube, also known as carbon fiber tube, uga dikenal minangka tabung serattabung serat karboniber tube, digawe dening preimmersion saka material komposit serat karbon menyang resin phenylethylene polyester liwat panas, ngruwat, pull-extrusion (puntiran).Ing proses nggawe, macem-macem profil bisa diprodhuksi liwat cetakan beda, kayata serat karbon tabung circular specifications beda, tabung kothak specifications beda, bahan sheet saka specifications beda, lan profil liyane: 3K uga bisa kebungkus kanggo beautification packaging lumahing ing proses nggawe. Ciri tabung serat karbon:
    1. kekuatan tensile dhuwur: serat karbon iku 6-12 kaping kuwat saka baja lan bisa tekan liwat 3000mpa.
    2. Kapadhetan cilik lan weight.Density cahya kurang saka waktu sing saka baja.
    Wis kaluwihan saka dhuwur kekuatan, urip dawa, resistance karat, bobot cahya lan Kapadhetan kurang. Punika wiyar dipigunakaké ing layangan, pesawat model aviation, nduwèni lamp, peralatan PC batang puteran, mesin etching, peralatan medical, peralatan olahraga lan seri equipment.A mechanical saka situs banget kayata dimensi stabilitas, konduktivitas listrik, termal doyo, koefisien termal expansion cilik, poto-lubrication lan energi nresep lan resistance.It efek ora kekiro wis pengaturan dhuwur tartamtu, resistance lemes, resistance penjilat, dhuwur suhu resistance, resistance karat lan nyandhang resistance.
    Kekurangan punika konduktivitas listrik (Ω cm - 1.5 x 10-3), kauntungan iku ana kekuatan tensile apik banget (kayata 12000 sawetara filamen, kekuatan tensile sawijining kg / ana - 400).
    Jumlah serat karbon digunakake ing produksi pipe serat karbon langsung nemtokake kinerja mechanical lan tabung serat value.Carbon nduweni ciri cahya, tenan lan kekuatan tensile dhuwur.

  • Q

    Apa Carbon Fiber iku cahya lan kuwat?

    A

    Carbon Fiber dumadi saka atom karbon dening luwih saka 90%. atom karbon iki korek saka sembarang atom logam. perhiasan apik Shining, Bincho-Areng, areng batu baru aktif lan grafit kagungane klompok bahan sing kasusun saka atom karbon, lan nyatane Carbon Fiber uga belongs kanggo klompok iki lan wis padha mirah. Diamond materi angel lan kiyat ing donya, déné kang dikenal yen grafit alus lan lunyu. Alesan kanggo prabédan iki wis ngandika teka saka prabédan ing struktur kristal. Bincho-Areng lan kaya sing alus lan lunyu amarga saka struktur ora duwe aturan baku rumit sing, déné perhiasan sing kuwat banget amarga saka struktur biasa lan tertib. Diamonds duwe struktur 3D atom karbon, lan Fibers Carbon duwe struktur bolong 2D (kaya meshes saka henhouses) karo atom karbon tertib diantrekake munggah kanggo arah serat lan entwine bebarengan. Salajengipun, kita bisa ngomong sing padha santosa lagi diprodhuksi banget kasebut kanthi teliti, supaya aja nganti padha duwe bahan manca utawa cacat karo wong-wong mau.
    page Top