EN
Сите Категории
EN

за нас

Ти си тука : дома>за нас

ПРОФИЛ НА КОМПАНИЈАТА


Lanbao Наука & Технолошки развој Ограничена, сестринска фирма на Weihai Jingsheng јаглеродни влакна производи Ко. Рибар, основана во 2008 се концентрира специјално за производство на композитни производи за голем број на апликации како што се фотографска опрема за чистење алатка машина систем вратило, итн.
Нашите големо искуство крос-индустрија е еден од нашите клучни атрибути и ние сме во состојба да се применуваат технички знаења развиен во една област во корист на клиентите во одборот.
Нашите главни производи се производи јаглеродни влакна производи стаклени влакна и други оформени производи. Ние имаме 6 производство-производство-линија и многу машини за обработка за да бидете сигурни на ефикасноста. А исто така имаме добро обучени работници да работат заедно како едно големо семејство за поддршка на Вашиот проект ги задоволат вашите потреби и да ја надмине вашите високи барање со својата вештина и посветеност.
Фокусирајќи се на квалитетот и услугата е нашата клучна точка за привлекување на клиенти и да се воспостави долгорочен однос со нив. Продажбата не значи крај, туку нов почеток. Откако нашите производи се доставени ние работиме тесно со клиентите за да се соберат практични информации за тоа како цевки настапи во нивното опкружување. Ние се хранат ова знаене да ни овозможи да ги подобриме нашите процеси и да даде препораки за клиентот за иднината на дизајн.

капацитет на производство


  • материјал за сечење
  • Краток warpping ролна
  • Долга цевка ролна за завиткување
  • снимање притисок
  • лекување
  • површинска grining
  • сечење
  • пакување
  • мувла чување

Нашата предност


Поврзани СЕРТИФИКАТ